Apex benoemt Peter van Duijnhoven als nieuwe Accountmanager voor de Golfkarton markt in de Benelux

    

Apex International is de toonaangevende fabrikant van raster- en doseeroplossingen in de wereld. Met vijf productiefaciliteiten op vier continenten, een sterk portfolio van klanten in meer dan 80 landen en een krachtige cultuur van voortdurende verbetering, is de waardepropositie van Apex gebaseerd op het ontwikkelen van oplossingen om de complexe uitdagingen waarmee onze klanten dagelijks worden geconfronteerd, aan te gaan. Apex- producten worden gebruikt in de Flexodrukindustrie, de Offset-, Industriële coating- en Golfkarton industrie. Per 1 december is Peter van Duijnhoven het nieuwe aanspreekpunt voor de Golfkarton industrie in de Benelux.

Peter van Duijnhoven heeft ruim 30 jaar ervaring (opgedaan bij zowel Stork als Apex) en heeft zich gespecialiseerd in het produceren van golfkarton walsen. Peter stelt: "Ik ben destijds begonnen als draaier en AST operator en heb me later gespecialiseerd in het vervaardigen van mechanisch gegraveerde raster- en lijmwalsen. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest op de afdeling Ordersupport om onze klanten met behulp van mijn ervaring nog beter van dienst te zijn. Nu is de tijd daar om een nieuwe uitdaging aan te gaan; een combinatie tussen Ordersupport en Buitendienst in de Golfkarton industrie."

Edwin Spijkers; Area Sales Manager Benelux, commentaar: "Peter is een leergierige, ervaren en bevlogen Apex collega, die onze Golfkarton klanten in de Benelux goed kan bedienen. Daarbij zal ik hem blijven ondersteunen. Hierdoor biedt Apex mij de kans om mijn horizon te verbreden naar Scandinavië in mijn nieuwe rol als Area Manager Benelux en Scandinavië."

DSC_5767v1.0

Foto: Peter van Duijhoven; Accountmanager (links) en Edwin Spijkers; Area Sales Manager Benelux (rechts)

Apex is zeer tevreden met de benoeming van Peter voor de Golfkarton industrie in de Benelux. Met zijn kennis in de behoeften en wensen van de markt in de Benelux is hij bij uitstek iemand die een cruciale rol kan spelen in vele ontwikkelingen en de wereld in de print industrie exploiteren.

Contactgegevens:
M:  +316 54 67 74 04
E:   pvanduijnhoven@apex-europe.com

Bezoek onze website:
www.apex-groupofcompanies.com

Voor meer informatie, neem contact op met:

Babette Maessen

Marketing Coordinator, Apex Europe B.V.

Tel. +31 (0)497 361 111

marketing@apex-europe.com 

About The Author

Babette is the Marketing Coordinator for Apex in the Netherlands.