10 redenen waarom uw rastersleeves wellicht niet goed gemonteerd kunnen worden

    

Perfect geproduceerde rastersleeves zijn zonder problemen te monteren en demonteren. Ze moeten makkelijk kunnen schuiven en draaien op de mandrel. Echter, als een rastersleeve niet op de juiste manier gemonteerd kan worden, omdat de benodigde luchtfilm tussen de sleeve en de luchtmandrel niet tot stand kan komen, zijn hier 10 tips om u te helpen het probleem op te lossen:

Sleeves-1

Potentiële Problemen van de Air Mandrel:

  1. Controleer de luchtdruk die bij de luchtcilinder wordt gemeten. Dit moet normaliter tussen 6 en 8 bar ( 87-116 psi) zijn.
  2. De lucht volumestroom mag nooit onder de 12 liter (0,42 kubieke ft.) Per seconde vallen.
  3. Zorg ervoor dat het persluchtsysteem en de sleeve oppervlakte vrij zijn van vocht, olie, smeermiddelen, inkt en oplosmiddelen.
  4. Controleer op verstoppingen in de luchtuitlaat gaten. Het routine moeten zijn dat alle luchtgaten open staan om een lucht-film tot stand te brengen tussen de rastersleeve en de air mandrel.
  5. Zorg ervoor dat de air mandrel diameter binnen de oorspronkelijke STORK toleranties ligt (zie tekening hieronder).
  6. Controleer of de air mandrel diameter vóór de eerste luchtgaten binnen de oorspronkelijke STORK toleranties valt en niet beschadigd is (zie tekening).

 Air_Management_Mandrels_NL-1

 

 

 

 

 

Potentiële Problemen van de Rastersleeve:

  1. Inspecteer de binnenkant van de sleeve om ervoor te zorgen dat deze schoon is en geen schade kan aanrichten, zoals diepe krassen die ervoor kunnen zorgen dat de luchtdruk vervalt.
  2. Zorg ervoor dat de zijkanten niet beschadigd zijn en dat de binnenzijde helemaal intact is.
  3. Controleer of de sleeve meer dan een kwart van de totale lengte gemonteerd kan worden zonder luchtdruk. Dit zou niet mogelijk moeten zijn.
  4. Wacht tijdens het plaatsen van een rastersleeve op de mandrel enkele seconden na het passeren van de eerste set van geactiveerde luchtgaten voordat u verder gaat monteren. Dit zal de binnenzijde voldoende tijd geven om uit te zetten.

Apex International's sleeve-technologie is ontworpen om perfect te kunnen inbouwen in de drukpers. Het resultaat is de industrie's meest stabiele sleeve zonder trillen of bouncing, nauwkeurige TIR waarden en een perfect rechte en ronde constructie.

About The Author